Tore Strømøy - bok 1

Special Price KR  14,00 Ordinær Pris KR  275,00
SKU
1071

«”Det gjelder livet»
Utvalgte historier” er en relansering av tidligere utgitte historier, bearbeidet og redigert på nytt. Den kjente og kjære journalisten, forfatteren og tv-personligheten Tore Strømøy forteller her om vanlige mennesker som har opplevd uvanlig dramatiske hendelser, som gjerne representerer et vendepunkt og nye erkjennelser og innsikt.

En trafikkulykke i 1978 la livet hans i grus. Kona ble drept, og Oliver selv ble stygt kvestet. Først etter fem uker på sykehuset trodde man at han kanskje kunne overleve. Oliver kjempet seg tilbake til livet, og fikk et nytt syn på det meste. Nå vil han bare være snill, også mot mannen som kjørte på dem. Les den hjertevarme historien om Oliver, som mener at hevn ikke hjelper.

Møt også jenta som på sin egen 18-årsdag overlevde en flystyrt hvor 107 mennesker mistet livet, mannen som ble holdt fanget i 261 dager av geriljasoldater i Colombias jungel, kvinnen som reiste til Filippinene og bygde opp en stor organisasjon for å hjelpe vanskeligstilte og mange andre mennesker med uvanlige og gripende historier.

Mer informasjon
Farge No
Write Your Own Review
Du vurderer:Tore Strømøy - bok 1
© 2018 Artisti